collageSHAK

luchthaven Midden-Zeeland.
In de instellingsverordening staat in artikel 3 het volgende:
TAAK
1.     De commissie heeft als taak om door overleg met diverse betrokkenen een gebruik van de luchthaven te bevorderen dat zoveel mogelijk recht doet aan de belangen van die betrokkenen door:
a. het uitwisselen van informatie tussen betrokkenen over het feitelijke en voorziene gebruik van de luchthaven;
b. het geven van advies aan betrokken partijen over het voorkomen van en omgaan met klachten over het gebruik van de luchthaven;
c. het geven van gevraagd of ongevraagd advies aan het bevoegd gezag over het (ontwerp) luchthavenbesluit of wijziging daarvan;
d. het geven van gevraagd of ongevraagd advies aan het bevoegd gezag, over het uitoefenen van toezicht op de uitvoering van het luchthavenbesluit;
2.      De commissie treedt bij het uitvoeren van haar taak niet in de bevoegdheden en rechten van de in haar vertegenwoordigende organen en organisaties.

In deze commissie zitten onder andere vertegenwoordigers van de gemeente Middelburg, Goes en Noord-Beveland. Ook namens de bewoners uit de drie gemeenten zijn er vertegenwoordigers. Herman Bouma uit ons dorp zal namens de gemeente Goes de inwoners vertegenwoordigen.

Meer informatie over de CRO is te vinden op de website van de provincie Zeeland, bij het hoofdstuk Milieu en dan doorklikken naar Luchtvaart. Hier zijn ook alle vergaderstukken te vinden.

Bij vragen en opmerkingen kun je Herman Bouma bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT