collageSHAK

vossenjacht. De opkomst was met ruim 40 kinderen geweldig groot.
In groepjes gingen we, steeds met 5 minuten ertussen, van start.
'Verschillende type vossen' liepen over het dorp en moesten ontdekt worden. Dit was niet altijd zo gemakkelijk. De ene was zeer onopvallend en werd gewoon voorbij gelopen de andere angst aanjagend en weer een ander kon hard rennen als ze ontdekt was. Je kreeg ze dus niet cadeau! Soms was het echt schikken want er liep een detective rond waarvan iemand op de fiets zo schok dat ze begon te gillen. Er was ook een oude man die een nogal stijf gezicht trok (masker).
Maar er was ook een soldaat die lekker op de schommel zat. Er was een vos die had pech met de auto en een echte heks die rond vloog op een bezem.

Als groepje was het de bedoeling om de vossen te 'vangen' en dan een opdracht uit te voeren. Er werd zichtbaar fanatiek gewerkt om de opdrachten goed te doen waarbij veel werd gelachen. De opdrachten bestonden onder andere uit het zingen van een liedje, een dansje doen of een mop vertellen.
Dit leverde je als groep een woord of een stukje ervan op waarmee je een YEL kon maken.
Na afloop verzamelde iedereen zich weer in het Arendshuis en kreeg iedereen nog wat drinken. De winnaars riepen de yell en de beste mop werd nog een keer verteld.

HET WAS EEN SUCCES!
Op naar de volgende activiteit en dat is een karaoke avond.
Tot dan!

Groet namens de organisatie,
Erik Elshout

Vossenjacht 1

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT