collageSHAK

die werd verzorgd door het Middelburgs Veilinghuis.
Was het nu kunst of kitch? De experts van het Veilinghuis Middelburg gaven uitkomst! Voor de aanvang (13.00u) stonden al vele mensen te wachten om hun waar te laten bekijken / taxeren. Sommigen waren alleen benieuwd waar hun voorwerp eigenlijk vandaan kwam. Er heerste een leuke gezonde spanning, Wat zou het waard zijn?...... Is het dan toch veel waard?.....  Of is het prullaria? …. Je staat er versteld van wat mensen nog op zolder liggende hebben of gewoon zomaar op een dressoir staand hebben. Er was Chinees porselein, schilderijen, opgegraven spullen, statenbijbels, snuisterijen etc.
In totaal hebben meer dan 140 personen één of meerdere voorwerpen laten beoordelen door de specialisten van het Veilinghuis. De opkomst was geweldig mooi. Ook een aantal voorwerpen werden aangeboden aan het Veilinghuis om later te worden geveild.
In het begin van de middag gaf  Brassband Excelsior een miniconcert in de kerktuin. Onder het genot van een mini high tea kon geluisterd worden naar diverse uitvoeringen van de Brassband.
De commissie Kerk Kunst en Cultuur kan terugkijken op een heel geslaagde middag!

Johnny de Kok

DSC 5106

DSC 5116

DSC 5138

DSC 5150DSC 5140

DSC 5153

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT