collageSHAK

de Centrale vraag en aanbod van hulp bij elkaar gaat brengen. Er zijn 3 personen, die de contacten gaan verzorgen; Linda Dekker, Patricia  Marinissen en Jannie Verwei. Verder zijn er 3 bestuursleden, die de contactpersonen met raad en daad bij zullen staan.

De inwoners van ’s-Heer Arendskerke en Eindewege hebben in het najaar 2013 de gelegenheid gehad om via de dorpsenquête te laten weten of zij hulp nodig hebben of dat zij hulp willen bieden. De contactpersonen hebben inmiddels al deze mensen benaderd om een helder beeld te krijgen van de wensen en mogelijkheden. Samen  zijn er afspraken op papier gezet waar hulpvragers en hulpbieders zich aan zullen houden.
Er is nog weinig vraag naar hulp, maar wel veel aanbod om te helpen. De vragen naar hulp zijn computerhulp of klusjes in en om het huis. Intussen lopen daar al de eerste contacten. De Vrijwilligerscentrale wil zoveel mogelijk laagdrempelig werken.

De contactpersonen zullen zich binnen het dorp laten zien om bekend en vertrouwd te raken. Verder zal de Vrijwilligerscentrale zich bekend maken in de media en op deze dorpssite.

Is er hulp nodig of wil u hulp bieden bij het boodschappen doen, een wandeling maken, omgaan met de computer, bij het tuinonderhoud, bij klusjes in en om het huis, bij het meedoen in een telefooncirkel, bij vervoer naar het ziekenhuis of dokter, bij het invullen van formulieren of studie?
Het is allemaal mogelijk door te bellen naar:
Linda Dekker, telefoon 06 - 39299356 of Patricia Marinissen, telefoon (0113) 404 560 of 06-29066900 of Jannie Verwei (0113) 561 802.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT