collageSHAK

door de begeleiding van 't Klok'uus. Sommige hadden het spel al eens gespeeld en voor anderen was het iets kompleet nieuws. De kinderen waren ingedeeld in twee grote groepen (op leeftijd). Toen iedereen er zeker van was dat het toch echt geen zeer doet als er op je geschoten word kon het plezier beginnen.
Er was een nieuwe omkleed ruimte waarvan het interieur net klaar was. Iedereen trok een gevechtspak aan en kreeg een petje op. Na het uitzoeken van de wapens gingen de kinderen met een brede glimlach het veld in. Het  eene team met een roodbandje en het andere team met een blauw bandje op de pet. Het was een uitdaging om met een GROOT wapen het veld in te gaan. Soms net wat TE groot en dan werd er nog nel even geruild voor een lichter exemplaar.

Verschillende spelvormen waren mogelijk en al snel ging het er heel fanatiek aan toe. Als je was 'neergeschoten' kon je jezelf weer tot leven brengen door op een knop te drukken van een box met een rood kruis erop.  Alleen daarom al wilde je overleven want anders moest je weer helemaal terug naar achter lopen! De kinderen hadden het zichtbaar naar hun zin en dat is toch waar we het voor doen.

TYG (The Younger Generation) voor kinderen vanaf 8 jaar.
Als je het ook leuk lijkt om naar de TYG te komen en je hebt deze keer geen uitnodiging ontvangen, geef het dan even door op het volgende e-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten namens de organisatie,
Erik Elshout

Laser 2

Laser 5

Laser 7

Laser 8

Laser 9

Laser 11

Laser 13

Laser 14

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT