collageSHAK

Koningsdag voor een zo breed mogelijk publiek een scala aan activiteiten. We schatten dat zo ongeveer de helft van de inwoners daar op de een of andere manier bij betrokken is of de activiteiten bezoekt. Daar zijn we blij mee en trots op. We zijn bovendien blij met de (positieve) terugkoppeling, die we daar ook het afgelopen jaar weer op hebben gehad.

Ook dit jaar maken we er weer iets moois van, kijkt u maar eens naar het programma verderop! Het zeer gewaardeerde dorpsontbijt staat weer op de agenda en we gaan het dit jaar weer eens proberen met een Oranjefeest in het Dorpshuis. En er is nog veel meer te doen!

We organiseren de dag niet alleen, maar zoeken daarbij de hulp van en samenwerking met veel bedrijven, instellingen en andere verenigingen uit het dorp en daarbuiten. Bovendien kunnen we altijd rekenen op de inzet van veel vrijwilligers. Die samenwerking loopt goed en we zijn daarom in staat om de activiteiten op deze dag zonder betaling aan te bieden aan de inwoners.
Toch vragen we uw hulp. We zien al een drietal jaren de inkomsten teruglopen. Niet helemaal onverwacht, de crisis heeft ervoor gezorgd dat de sponsoring van de bedrijven minder is geworden, maar ook de vrijwillige bijdrage van de inwoners is terug gelopen. De (beperkte) financiële reserves van de Oranjevereniging nemen daardoor af. Om Koningsdag ieder jaar tot een gezellig feest te kunnen maken, hebben we u als donateur nodig en doen we een nadrukkelijk beroep op u.
Wij willen u vragen om ons ook dit jaar te steunen, door minimaal 6 Euro (maar meer mag natuurlijk altijd!) over te maken op rekeningnummer  NL61 RABO 0320 5644 600320 5644 60 onder vermelding van uw naam en adres.
Mogen we rekenen op uw hulp? Laten we deze traditioneel mooie dag samen mogelijk maken en mogelijk houden!
We hopen u natuurlijk bij de activiteiten te zien!
Alvast bedankt voor uw steun!!

Het bestuur van de Oranjevereniging  `s Heer Arendskerke

 
Programma:
08.00  Verzamelen bij het Arendshuis voor de lawaaioptocht                                                             8.15  Vertrek LAWAAIOPTOCHT.  Er worden drie prijzen uitgereikt voor de mooist versierde lawaai makers.
09.00  DORPSONTBIJT in het Arendshuis (gratis). Aansluitend: voor de kinderen springkussen, grabbelton en schminken bij en om het Arendshuis
11.00  MUZIEK van Excelsior
11.00  KINDERKLEEDJES MARKT  voor het Arendshuis (bij slecht weer binnen, er mogen geen etenswaren of drankjes verkocht worden).
13.00  FIETSPUZZELTOCHT  inschrijven kan tussen 13.00 en 14.00 bij het voetbalveld.
14.00  ZESKAMP op het voetbalveld (aanmelden via Johan Capello van de V.V. ’s Heer Arendskerke.
21.00- 01.00  ORANJEFEEST  in het Arendshuis met R&S Entertainment, ook prijsuitreiking zeskamp.
Prijzen van de verloting kunnen vanaf 20.00 uur worden afgehaald.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT