collageSHAK

wandelt of graag wil gaan wandelen, kan deelnemen.

Elke deelnemer doet een wandeltest. Aan de hand van de testresultaten wordt per persoon het instapniveau bepaald. Iedereen krijgt een stappenteller in bruikleen en een individueel opbouwprogramma. ‘Elke stap telt’ duurt tien weken en loopt van 28 maart tot 13 juni.
Wekelijks komen de deelnemers op vrijdagmiddag bij elkaar om hun nieuwe weekplan op te halen en samen een wandeling te maken vanuit ’s-Heer Arendskerke. Een mooie combinatie van sportiviteit en gezelligheid. De kosten bedragen € 10, incl. gebruik stappenteller.

Tijdens een aantal bijeenkomsten wordt er ook voorlichting gegeven over gezondheid gerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld over een actieve leefstijl, tips om goed te bewegen en informatie over beweegmogelijkheden na het project.

De organisatie is in handen van SMWO, er wordt samengewerkt met Praktijk voor fysiotherapie De Clavers en Huisartsenpraktijk De Drieweg.
Eerdere wandelprojecten konden rekenen op een groot aantal enthousiaste wandelaars. Aan het eind van het project voelen deelnemers zich fitter en zijn zij in staat langere afstanden te wandelen!

Voor meer informatie of aanmelding kan contact opgenomen worden met SMWO via tel. 0113-2771110113-277111 FREE, bij Niels Slager of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goes, 10-03-2014
Voor meer informatie kunt u terecht bij Niels Slager, 0113-2771110113-277111 FREE.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT