collageSHAK

v.d.Scheer in Ambachtsweg 12. We zijn erg blij, dat we bij hen in de loods mogen werken aan de bank. De loods kan moeilijk verwarmd worden, dus we starten later met het werken aan de bank. In april gaan de werkzaamheden van start.


Eerder krijgen de vrijwilligers 2 workshops aangeboden om het plakken van de mozaïekstukjes onder de knie te krijgen. Het is fijn, dat een zevental vrijwilligers zich aangemeld heeft om het werken aan de bank te begeleiden. We wilden graag een groep van 12 vrijwilligers, dus mensen doe mee om dit prachtige project voor het dorp te verwezenlijken. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Op woensdag 26 februari vindt een infoavond plaats voor de vrijwilligers in het Grand Café van Poelwijck. Aanvang 19.30 uur.
Twijfelt u nog, kom dan gewoon eens luisteren wat de bedoeling is. Ook al heeft u niet zo veel tijd, kom eens luisteren, want met meerdere mensen kunnen de taken verdeeld worden. 


Het ontwerp is klaar. U bent natuurlijk erg nieuwsgierig hoe de bank er uit komt te zien! Dat verklappen we nog niet. De kinderen van basisschool Schengehof hebben prachtige tekeningen gemaakt, waaruit de werkgroep een selectie heeft gemaakt. Een klein tipje van de sluier………….. de kerk en de molen staan er op. In de volgende editie van de dorpskrant volgt weer een tipje.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT