collageSHAK

doordat er al snel heel fanatiek werd gestreden leverde dat genoeg warmte op en dat was voordeel nummer 1. Het tweede voordeel was dat je jezelf weer eenvoudig tot leven kon brengen als je af was. Je moest alleen maar op een knop drukken van de box met een rood kruis erop, die bij jouw team hoorde!
Soms was het goed opletten want je moest wel eens wisselen van helft en dat had 1 speler een keer niet goed in de gaten. Hij ging niets vermoedend tactisch in de aanslag liggen. Dit was alleen vlak naast zijn tegenstander! Die begon naast hem liggend lekker op hem te schieten waarop hij zegt “hé doe normaal gast”. Natuurlijk schoot zijn vijand nog een paar keer en toen werd hem duidelijk dat hij moest gaan vluchten!

Het volgende wat door de TYG werd georganiseerd was eind november. De Sint had verzocht ons dorp weer te mogen bezoeken. Natuurlijk vonden wij dit prima en hebben met een flyer iedereen op de hoogte gebracht om dit te kunnen mee maken.
Het witte paard stond om 15.00 uur klaar en samen met de band O.K.K. uit Wemeldinge ging de Sint het dorp rond, gevolgd door zijn pieten en steeds meer enthousiaste mensen. De stoet eindigde bij het Arendshuis waarvoor zich ook al enkele mensen hadden verzameld. Hier kon binnen het feest verder gaan.
Er was voorafgaand aan het feest voor de kinderen nog een kleurplaat die ze mooi mochten maken en weer inleveren. Hieruit kozen de Sint en zijn Pieten de tekeningen die zij het mooiste vonden en deze kinderen kregen een mooie prijs.
Sint werd met liedjes en dansjes getrakteerd en voelde zich daardoor zichtbaar gecharmeerd. Nog een paar nachtjes slapen en dan staat er misschien wel weer een zak vol cadeautjes voor de deur?

De volgende activiteit vindt plaats in een zwembad en lijkt een beetje op disco………….

Tot dan!

Groeten namens de TYG,
Erik Elshout

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT