collageSHAK

Het bestuur betreurt het ten zeerste, dat de deelname aan de Koninginnedag steeds minder wordt (nadeel is de mei vakantie), maar je kunt gerust een dag later vertrekken. Het is toch ook een sociaal gebeuren voor een klein dorp.

Ook heeft het bestuur te kampen met een tekort aan bestuursleden. Dit jaar stoppen er weer 2 leden en we hebben al één jaar geen penningmeester .
Enkele leden hebben ook aangekondigd er in de loop van 2012 mee te stoppen, dus is aan de bewoners van 's Heer Arendskerke de  vraag: 'Gaan we nog verder dan 75 jaar of gaat hier ook de stekker eruit?'. Er zijn in ons dorp mensen genoeg, die best hun steentje kunnen bijdragen aan de Oranjevereniging. 
Wat houdt het in?:
  • jaarvergadering in oktober
  • daarna ongeveer 4 vergaderingen vóór de Koninginnedag
  • tussendoor enkele zaken regelen

Hoe meer mensen meedoen, des te minder werk is er per persoon.
Ja, de dag zelf wel om zeven uur uit bed om ballonnen op te blazen; met gas, dus niet zelf blazen. Verder op deze dag hand- en spandiensten verlenen. Andere vrijwilligers doen de rest.

Als je er nu in totaal 48 uur mee bezig bent op jaarbasis is het  veel, dus dat is vier dagen op een jaar: er zijn dan nog 361 dagen over (362 met schrikkeljaar). De keus is aan u . . .

Wij zoeken één penningmeester en minimaal vier nieuwe bestuursleden. En denk nu niet 'Dat is niets voor mij', want als iedereen er zo over denkt, is het een keer over en uit.

Wilt u zich beschikbaar stellen als bestuurslid of penningmeester?
Dit kan via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Menno van der Linde, telefoon (0113)56 17 70.

Het bestuur van de Oranjevereniging.

Neem ook eens een kijkje op www.oranjeshak.nl  voor de foto's van de Koninginnedag.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT