collageSHAK

De molen is voor bezoek geopend van 10-15 uur 11-13 uur worden er pannenkoeken gebakken voor de liefhebbers.

Rondleiding door het dorp o.l.v. een gids langs voormalige winkeltjes en oude bouwstijlen.

Bij voldoende belangstelling om 11 uur en om 14 uur. Start: ingang kerk

Expositie van landschaps- en bloemenschilderijen bij droog weer in de tuin van Angelien Vogelenzang, Lange Achterweg 42 met een kopje koffie en wat lekkers tussen 10-16 uur.

Boogschieten op de liggende wip bij Jan Joosse, Landweg 17 van 13.00-16.00 uur

Arendhuis van 14.30-17.00 uur diverse kraampjes. Vanaf 16.30 uur live muziek van Marco Goedegebure en Ierse muziek van Jules Bitter op het terras voor het Arendhuis.

Snuffelschuur op Spoorstraat 0 te Eindewege geopend van 10-16 uur met spullen, die een 2e leven kunnen krijgen. Om 11 uur optreden van Marco Goedegebure met een hapje  en een drankje.

Brandweer viert op deze dag haar 75 jarig bestaan. ‘s Morgens een officieel gedeelte in het Arendhuis. Tot half 5 bij de kazerne en in de Torenring diverse demonstraties, bezienswaardigheden en andere activiteiten, die betrekking hebben op de brandweer.

Vanaf 13.00 uur kinderspelen in de Torenring. Het volledige programma is te zien op  www.brandweerarendskerke.nl

Open Atelier van 10-18 uur in het voormalige gebouw van Rijkswaterstaat in de Raadhuisstraat. De volgende kunstenaars nodigen U uit om hun ateliers te bezoeken:

Barre Verkerke, Bianca Runge ( museum Le Secet),Gerard Marinus Verkerke, Lars v.d. Ploeg, Martijn Linzell en Stefan Thelen en hun kunst te bewonderen.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT