collageSHAK


Prima. Ik vind het geen probleem. Ik vind het lelijke dingen. Iedereen in het dorp weet welke snelheid je mag rijden.

Nee, het kan niet zonder verkeersborden. Dat kan niet. Regeltjes moeten er toch wezen.

Er zouden verkeersborden kunnen verdwijnen. Ik zou eens rond moeten kijken om te zien precies welke. Maar er kunnen er beslist wat weg.

Ik vind, als dat kan, is dat altijd beter, dan hoef je niet zo op te letten. Maar ik vind één ding wel belangrijk; als je het dorp uit gaat bij garage Mol moeten we naar boven. Daar moeten we de dijk (Oude Rijksweg) voorrang geven. Maar als je halverwege op het schuine kantje staat, dan kan je helemaal niet rechts zien eigenlijk of je wel door kan. Ik vind, dat bord moet juist andersom wezen. De opritten moet doorgang wezen en op de dijk (Oude Rijksweg) moet het STOP wezen. Dat is of vorig jaar of een paar jaar geleden veranderd. Dit vind ik belangrijk en dat zouden ze weer terug moeten zetten.

Van mij mogen de verkeersborden op sommige plaatsen wel weg. Maar ja eigenlijk waar het verkeer druk is moeten ze wel blijven staan.

Er moet orde zijn op het dorp anders word het een janboel. Mensen moeten zich aan de verkeersregels houden. De verkeersborden moeten blijven staan.

Van mij mogen de verkeersborden wel weg. Ik vind het niet nodig op zo’n klein dorp. Ik denk dat iedereen de regels wel kent van het verkeer.We hebben meer dan genoeg borden in Nederland. Laten wij als voorbeeld alvast beginnen. Het lijkt me een goed begin om ’s-Heer Arendskerke eens op de kaart te zetten.


verkeersbordenvrij2010-03-05_19-41-30

Wordt vervolgd op de Algemene voorjaarsvergadering op 24 maart, aanvang 20.00 uur.


Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT