collageSHAKOnderstaand treft u van enkele willekeurige mensen hun mening aan hoe zij denken over 's-Heer Arendskerke verkeersbordenvrij.

Ik vind dat de verkeersborden weg kunnen, want er zijn er toch wel een paar die continu overtreden worden. Dus dan kunnen ze er net zo goed niet staan. Plus dat het beeld van het dorp er alleen maar mooier op wordt als ze er niet staan. Wat mij betreft weg ermee

Die verkeersborden mis je helemaal niet. Borden daar rij je altijd voorbij.

Ergens is het wel goed dat er een verkeersbord staat, want ze vergeten nogal eens wat. Ik heb er niks geen moeite mee. Ze mogen blijven staan. Ik zie ze liever blijven staan dan als ze weg gaan, anders wordt het te vrij.

 Ik vind het prima; alle borden weg. Doe maar weg. Ik houd me toch aan de regels.Dus dat is niet zo moeilijk.

Vrij van verkeersborden, nee, dat vind ik niks. Niet vrij. Er moeten er blijven staan. Ik kan niet verklaren hoe het helemaal bordenvrij moet. Maar er mogen er wel weg.

Gedeeltelijk wel hoor. Er zijn een hoop borden. Er staan ook voorrangsregels op de straat, daar hoeven dan voor mij geen borden bij te staan. En dan denk ik dat je de helft van de borden al kwijt bent.

Ik vind dat de verkeersborden op sommige plaatsen weg moeten. Maar op sommige plaatsen is het best druk en smalle wegen. Daar moeten de borden op zich wel blijven staan.
 
 verkeersbordenvrij2010-03-05_19-41-30_1

Volgende week maandag deel 2 met de resterende meningen.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT