collageSHAK

Overzicht 3e kwartaal! Seizoensafsluiting en BBQ voor

leden en hun partners in de tuin bij Wim Maljaars.
Op 19 juli jl. hebben we de seizoensafsluiting 2018-2019 gehouden, met prijsuitreiking voor de beste biljarters en koersballers van het afgelopen seizoen. Van de biljarters gingen de 1e, 2e en 3e prijs naar de winnaars Wim Markusse, Adrie Nagelkerke en Hans Verrips. Van de koersballers kregen Sara Otte, Rinus de Klerk en Adrie IJzerman de 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt. Na dit officiële gedeelte kregen wij allen een drankje van Wim Maljaars aangeboden en konden we van de BBQ en de heerlijke lekkernijen gaan genieten. Het was een zeer geslaagde avond en we willen natuurlijk Wim Maljaars nogmaals hartelijk danken voor het in gebruik geven van zijn garage en tuin en dit maar liefst al voor de 25e keer. Namens alle leden, hartelijk dank Wim!

De maanden juli en augustus was een zomerstop voor alle activiteiten, maar achter de schermen is in deze periode wel heel veel werk verricht voor nieuwe activiteiten.

De 1e week van september zijn we weer begonnen met biljarten, kaarten (bieden) en koersballen en vanaf de 2e week van september zijn we gestart met nieuwe activiteiten, zoals:
Bridge: op dinsdagmiddag 10 september zijn we met bridge gestart voor leden en niet-leden. Boven verwachting is het een groep van ca 12 personen geworden en er wordt er wekelijks gespeeld in de hal van het appartementencomplex aan de Boogstraat in ons dorp met 2 tafels voor beginners en 1 tafel voor gevorderden. We beginnen om 14.00 uur en stoppen rond 16.30 uur. Natuurlijk doen we het ook voor de gezelligheid en nemen we ook de tijd voor een koffiepauze met zelfgebakken cake door één van de bewoners van het appartementencomplex. Inmiddels is een evaluatie gedaan en de deelnemers vinden het bridgen heel leuk, maar enkele vinden de accommodatie iets minder. Dus zijn we naarstig op zoek naar een andere ruimte.
Sjoelen en darten: op donderdag 19 september jl. is een klein groepje sjoelers en darters gestart en we willen dat voortaan op de 1e en 3e donderdagavond van de maand doen in het Heer Arendhuis aan de Torenring in ons dorp vanaf 19.30 uur. Het is uiteraard heel gezellig en leden en niet-leden zijn welkom.
Wandelgroep: op dinsdag 1 oktober jl. zijn we gestart met een wandelgroepje vanuit de Seniorensoos van 6 personen. We hebben ca 4 km gelopen en na de wandeling gezellig koffie gedronken in het Grand Café Poelwijck. Ons streven is om dit wekelijks op dinsdagmorgen te doen en we starten vanaf het Heer Arendhuis om ca 10.15 uur. Wilt u ook wekelijks meelopen, meldt u dan aan via onderstaand e-mailadres.

Komende activiteiten voor onze leden zijn:
Onderlinge biljartcompetities die volgens een bepaald schema worden georganiseerd door de Onderlinge Goese Biljartcompetitie, waarbij gespeeld wordt tegen biljartverenigingen uit de omgeving.
Koersbaltoernooi in het Heer Arendhuis op 9 oktober a.s. vanaf 9.30 uur tot ca 15.00 uur.
Theatermiddag in ’s Heer Hendrikskinderen op 6 november a.s.
Seniorendag in Lewedorp 15 december a.s.
Life Cooking Lunch in december (datum nog niet bekend)

Hebt u interesse in biljarten, koersballen of één van de nieuwe activiteiten, kom gerust eens kijken of doe eens een spelletje mee. Wij zijn er voor het biljarten iedere maandag-en donderdagmiddag en voor het koersballen iedere woensdagmiddag in het Heer Arendhuis. De tijden en locaties  van de nieuwe activiteiten staan hierboven vermeldt.

Wilt u informatie of lid worden van onze seniorensoos of wilt u meer weten over onze activiteiten. Neem dan contact op met Jo Noorland, activiteitenverzorgster Seniorensoos ’s Heer Arendskerke.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 06-11270976

Seniorensoos Bridge web

Seniorensoos IMG 3832 web

Seniorensoos IMG 3838 web

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT