collageSHAK

De kinderen gingen verder met het bouwen van hun eigen huis.

Wonderwel waren er erg veel hutten gewoon droog van binnen. De regenbuien kwamen en gingen vandaag. Gelukkig konden ze onderdak krijgen bij ‘t Klok’uus! Tussen de middag zelf broodjes bakken met worst. Het ging er wel in en de meegebrachte boterhammen natuurlijk ook. Buitenlucht maakt hongerig.

Deze middag bood het Heer Arendhuis onderdak. Het was te onstabiel weer om het jeugdcircus Reinardi in de buitenlucht op te laten treden. De kinderen volgden in groepjes diverse circusacts. Sommige acts leken makkelijk maar bij het oefenen, bleek het toch moeilijker dan gedacht. Na deze workshops werden de acts in de praktijk gebracht voor het publiek. Er werd luid geapplaudisseerd! De kinderen werden goed begeleid door het Jeugdcircus Reinardi uit Hulst.

Na deze bloedstollende uitvoering ging de hele meute weer terug naar het tentenkamp in de wei. Daar kon de laatste hand gelegd worden aan de afwerking van de hutten. Aan het eind van de middag gingen de kinderen voorzien van chips naar huis. Ondanks het regenachtige weer was ook dit een geslaagde dag!

Dag 2 1 rand web

Dag 2 2 rand web

Dag 2 3 rand web

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT