collageSHAK

Tijdens het maken van dit bericht staat er nog één week biljarten en koersballen

op het programma en daarna is het voor deze activiteiten vakantie tot de 1e week van september. We hebben goed gespeeld en de te verwachten prijzen worden op de jaarlijkse BBQ uitgegeven.

Wat hebben we daarnaast nog meer gedaan in deze periode?

Op 19 april was er een Life Cooking Lunch gereserveerd voor 7 deelnemers, die echter niet door kon gaan omdat er bij Van der Valk te weinig animo was voor deze dag. Jammer voor deze mensen, maar later op het jaar gaan we het zeker nog eens proberen!

In Lewedorp was weer een seniorendag op 14 juni en wij schreven in voor de avond. We begonnen met een uitstekend verzorgd warm- en koud buffet en lieten ons dit goed smaken. Na het buffet volgde er een optreden van Edwin Kaljouw uit Oost Souburg, die de zaal goed mee kreeg met zijn Nederlandstalige liedjes. Ook was er een verloting en we deelden weer mee in de prijzen, altijd leuk als je wat wint! Het was dan ook weer oergezellig, jammer dat onze zangeres in spé er niet bij kon zijn.

Aan de avond4daagse, 25 t/m 28 juni, op ons dorp deden van onze seniorensoos 8 personen mee en allen hebben het goed volbracht. Toch knap van deze groep, vooral omdat ons oudste lid en tevens deelnemer 91 jaar is en ook een lid van 90 jaar in rolstoel heeft van deze avonden genoten.
Iedere deelnemer kreeg dus aan het eind van deze 4-daagse een attentie en kon nog onder het genot van een drankje even bijkletsen.

Nog in het vooruitzicht!
Op 19 juli a.s. hebben we weer onze jaarlijkse BBQ voor leden en hun partners gepland bij Wim Maljaars in de tuin en de voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, want ook dit belooft weer een gezellige avond te worden.

Ook voor de bridge-, dart- en sjoelgroep zijn we volop aan het organiseren. De geïnteresseerden krijgen hierover binnenkort een berichtje.

Nog meer op de planning, maar nog niet uitgewerkt:
Een autotocht door Zeeland, met stops voor een drankje en diner, wordt waarschijnlijk gepland voor september. Ook hiervoor zijn de voorbereidingen in volle gang.

Hebt u interesse in biljarten, koersballen of één van de nieuwe activiteiten, kom gerust eens kijken of doe eens een spelletje mee. Wij zijn er voor het biljarten iedere maandag-en donderdagmiddag en voor het koersballen iedere woensdagmiddag en u bent van harte welkom!
Voor de nieuwe activiteiten is nog geen dag bekend, hiervoor zijn we nog in onderhandeling.

Wilt u ook lid worden van onze seniorensoos of wilt u meer weten over onze activiteiten. Neem dan contact op met Jo Noorland, activiteitenverzorgster Seniorensoos ’s-Heer Arendskerke.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 06-11270976

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT