collageSHAK

Wat zijn onze activiteiten en wat hebben we het komende seizoen in gedachten?

Een terugblik op 1e kwartaal van 2019
Op 9 januari jl. hebben wij onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden voor leden en hun partners. Het was een goed bezochte receptie en er werd getoost op het nieuwe jaar met een glas bubbels en hartige hapjes. Het waren een paar gezellige uurtjes en iedereen kon weer even bijkletsen over van alles en nog wat. Het was weer heel gezellig!

Onze jaarlijkse ledenvergadering hebben we gehouden op 28 februari  jl. in het Heer Arendhuis, met aansluitend een etentje voor leden en hun partners. Er was een uitstekend verzorgd buffet gereserveerd en bijna alle leden en enkele partners hadden zich hiervoor aangemeld.

De normale activiteiten zoals biljarten, kaarten en koersballen zijn uiteraard weer in volle gang.
Met biljarten doen we het goed en staan we met Bandstoten zelfs bovenaan in de Onderlinge Goese Competitie en met Libre doen we het iets minder.

Wilt u ook eens komen kijken of een middagje proefspelen, kom gerust eens langs in het Arendhuis op maandagmiddag. Wij verwelkomen u graag!

Vrijdag 15 maart zijn we met een klein groepje naar de Seniorendag/-avond in de Zandlȏôper in Lewedorp geweest en zoals gebruikelijk was het daar weer heel gezellig en hebben we tevens van een heerlijk warm buffet genoten.
Op woensdag 20 maart jl. hebben we in het Arendhuis een koersbaltoernooi gehad van Groot Goes en enkele plaatsen uit de omgeving. Er deden in totaal 65 personen mee. Naast de clubs uit de gemeente Goes deden dit jaar ook de verenigingen van Kapelle, Lewedorp en Kwadendamme mee. ’s-Heer Arendskerke deed met 8 personen mee en viel deze keer net niet in de prijzen. Voor ’s-Heer Arendskerke eindigde Jo Noorland op haar mat op de 2e plaats en onze andere deelnemers zaten daar net onder. Wij vonden het met elkaar een geslaagde dag!

Heeft u interesse in koersballen, kom gerust eens kijken of doe eens een spelletje mee. Wij zijn er iedere woensdagmiddag en u bent van harte welkom!

Nog in het vooruitzicht!
Op 19 april a.s. staat weer een Life Cooking Lunch gepland bij restaurant Van der Valk in Goes voor leden en hun partners. Dat belooft weer een gezellig samenzijn en een uitstekend verzorgd buffet, met Life Cooking te worden.

Nog meer op de planning, maar nog niet uitgewerkt:

  • een autotocht door Zeeland, met stops voor een drankje en diner
  • jaarlijkse BBQ, met seizoenafsluiting voor leden en hun partners
  • ??????????????
  • een Bridgegroep starten in ons dorp (niet leeftijdgebonden)
  • een Dartgroep starten in ons dorp (niet leeftijdgebonden)
  • een Sjoelgroep starten in ons dorp (niet leeftijdgebonden)

Wilt u ook lid worden van onze seniorensoos of wilt u meer weten over onze activiteiten.
Neem dan contact op met Jo Noorland, activiteitenverzorgster Seniorensoos ’s Heer Arendskerke.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 06-11270976

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT