collageSHAK

Omdat het scheiden van afval sinds 1 januari jl. goed aanslaat, gaat de gemeente negen nieuwe PD-containers plaatsen naast de reeds bestaande containers.

Ook in ’s-Heer Arendskerke wordt er op korte termijn een container geplaatst nabij Poelwijck aan de kant van de Slotstraat. Dit wordt een ondergrondse container. De container wordt hier geplaatst omdat in eerdere bijeenkomsten is aangegeven dat de container bij de kerk wat lastig te bereiken is voor mensen die slecht ter been zijn. Aan de andere kant van Poelwijck was helaas geen optie. De gemeente heeft dit wel bekeken. Om de direct omwonenden tegemoet te komen wordt er om de container heen een heg geplaatst zodat deze uit het zicht staat.

De gemeente heeft ook aangegeven dat er nog twee extra containers ‘over’ zijn. Deze worden later geplaatst als blijkt dat er nog knelpunten zijn nadat de negen nieuwe containers zijn geplaatst. Wij zouden het op prijs stellen als u wat betreft de plasticinzameling nog knelpunten ervaart dit doorgeeft aan het Overlegorgaan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Stichting Overlegorgaan ’s-Heer Arendskerke

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT