collageSHAK

Kent u maatschappelijke initiatieven of sociale ondernemingen die op zoek zijn naar financiering?

Of die wel meer aandacht verdienen? MAEX Zeeland helpt hen verder.
Sociale ondernemingen en initiatiefnemers zetten zich in voor een sociaal en leefbaar Zeeland. Om dit doel te bereiken, hebben ze vaak middelen, kennis en financiële ondersteuning nodig. Samen met Rabobank Walcheren/Noord-Beveland ondersteunen we deze sociale ondernemingen en maatschappelijke initiatieven met het nieuwe online platform MAEX Zeeland.

MAEX Zeeland workshop 19-01
De ZB organiseert de Meet & Match voor initiatiefnemers en fondsen op zaterdag 19 januari in De Stenge in Heinkenszand. MAEX Zeeland is aanwezig met een informatiestand én geeft twee workshops. Tijdens deze workshops maak je kennis met de mogelijkheden waarop dit online platform jouw initiatief verder helpt. Naast diverse workshops is er een informatiemarkt voor stichtingen, verenigingen en groepen burgers die een initiatief of project hebben opgezet en op zoek zijn naar (verdere) financiering of advies.

Wat levert een MAEX-profiel op?
o Zichtbaarheid
o Financiering
o Partners, materialen en menskracht
Met een profiel op MAEX heb je als initiatiefnemer toegang tot een dashboard. Op dit dashboard vind je koppelingen naar partners die jouw initiatief verder kunnen helpen en handige apps die je hiervoor kunt gebruiken. Zo kun je financiële ondersteuning aanvragen bij de MAEX Impuls of een doneerbutton op je MAEX profiel te zetten.

Aanmaken MAEX Zeeland profiel
1. Je maakt eenvoudig en kosteloos een MAEX-profiel. Je doorloopt in een aantal stappen de vragenlijst, waarin het doel en de maatschappelijke waarde van het initiatief duidelijk wordt. Daarna publiceer je het profiel. Met behulp van foto’s, filmpjes en nieuwsberichten
zet je je profiel goed in de etalage. Je blijft altijd eigenaar en beheerder van jouw profiel.
2. Kijk op het dashboard (als je een profiel hebt) welke tools je kunt inzetten om te voorzien in de behoefte van jouw initiatief. Vraag bijvoorbeeld een doneerbutton aan. Je kunt daarmee gratis community funding starten.
3. Als de button op je profiel staat, kun je een actie starten om gebruikers op te roepen te doneren via jouw MAEX profiel en om reacties & waarderingen achter te laten.  

Contact
Heb je vragen of wil je graag geholpen worden met het aanmaken van een MAEX Zeeland-profiel?
Neem dan contact op met Sébastian Duchène, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 24 26 36 91.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT