collageSHAK

De leiding had voor deze dag weer leuke activiteiten in petto.

Een daarvan was de samenstelling van een spel met daaraan gekoppeld leuke opdrachten.
Het moet echt gezegd worden: er zitten heel wat creatievellingen bij de leiding want het gehele spel is bedacht en gemaakt door deze mensen (en hun partners)! Petje af hoor. Wat dacht je van je eigen (bier)flesje verdedigen, zaklopen, ringsteken in een kruiwagen, balspel, ringen aan elkaar doorgeven terwijl je elkaars handen vast moet houden, met een groepje een balletje op een plankje 10 meter verplaatsen, een plaatjespuzzel in de speeltuin bij elkaar zoeken en een aantal letters passend in een vierkant leggen.
Van dit laatste werd gezegd dat de letters maar op één manier in het vierkant zouden passen. Nou, er bleken toch meer mogelijkheden te zijn. Een aantal slimmeriken presteerden het om dit op drie manieren voor elkaar te krijgen! Fantastisch om te zien hoe leuk en soms fanatiek de kinderen met elkaar omgingen. Aan het eind van deze activiteiten werd er volop genoten van lekkere limonade want ondertussen was het weer flink warm geworden.

Tja, de kastelen moesten toch ook weer afgebroken worden want het terrein moest toch schoon opgeleverd worden ……..  Terwijl de kinderen zich vermaakten met de spelletjes werden de kastelen afgebroken. De brandweer was inmiddels gekomen om een glijbaan met schuim en een springkussen neer te zetten. Attributen waarop de kinderen zich prima vermaakten!
Het is gebruikelijk dat de overblijfselen (pallets) aan het eind van de jeugdvakantieweek verbrand zouden worden. Dit jaar liep het anders. Vanwege de droogte en het geldende verbod om ‘open vuur’ te maken werden de restanten verzameld in een grote container. Gelukkig: een vuurtje  voor de barbecue kon wel.
Er werd dan ook heerlijk gebruik van gemaakt.

Deze drie dagen zijn een succes geworden door de tomeloze energie van de leiding waarbij gezegd moet worden dat ook de tienerleiding hier enthousiast aan mee hielp. Dank hiervoor! Ook dank voor het beschikbaar stellen van de ruimte voor de kindervakantiedagen. Het is een heerlijk plekje. En zeker niet in de laatste plaats heel veel dank aan onze trouwe en nieuwe sponsoren. Ook hierdoor konden de kinderen volop genieten van deze dagen.

Vorig jaar werd al gezegd dat de kindervakantiedagen fantastisch waren en dat het een hele klus zou zijn om dat te evenaren. Het is dit jaar zeker gelukt, het was wederom fantastisch!

Collage 3 1 2 web

Collage2 3 3 web

Collage3 3 1 web

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT