collageSHAK

Er is weer een Avond4daagse van dinsdag 26 t/m vrijdag 29 juni 2018.


Dit jaar is er weer een wandelweek en je kan 4 dagen meelopen! Omdat het zo gezond is, we veel positieve reacties hebben gekregen en we iedereen de kans willen geven om een medaille te halen.

Routes
Vier leuke routes rondom ons prachtige dorp worden in 5 en 10 km uitgezet. Je krijgt iedere dag weer een kaart mee met routebeschrijving.
De sponsors zorgen, zoals voorgaande jaren, voor een lekkere traktatie zodat de energie op peil blijft.
Het belooft weer een gezellige boel te worden. Doe ook mee! Je spreekt onderweg met je mededorpsbewoners en je bent sportief bezig.

Tijden
Dinsdagavond 26 juni is er om 18.30 uur de officiële start en vrijdagavond hebben we de feestelijke uitreiking.
Inschrijven kan op maandag 25 juni op OBS Schengehof tussen 14.00 en 16.00 uur.
Als je op deze dag alvast inschrijft, hoef je een dinsdag niet zo lang te wachten.
Van dinsdag t/m vrijdag kan vanaf 18.15 uur ingeschreven worden bij de start: Grand Café Poelwijck.
Vanaf 18.15 uur krijg je een stempeltje en elke avond mag je starten vanaf 18.30 uur voor de 5 en 10 km.
Op vrijdag kan de 10 km om 18.00 uur starten, zodat ook zij met muziek van Brassband Excelsior de laatste avond kunnen afsluiten.

Voor een medaille moet je 3 avonden meelopen maar je mag natuurlijk alle 4 de avonden meedoen. Is dit het eerste jaar dat je meeloopt dan krijg je een medaille met de 1. Is dit je derde keer, dan staat er een 3 op.

Veiligheid
Vorig jaar bleek, dat kinderen tijdens de route het gevaar van het verkeer onderschatten. In hun enthousiasme kunnen zij de weg oprennen waar ook auto's rijden. Er staan verkeersregelaars op de gevaarlijke punten maar wij willen nadrukkelijk aan de (groot)ouders/begeleiders vragen om samen met de kinderen te lopen zodat ongelukken voorkomen worden.

Kinderen vanaf groep 7 mogen de 10 kilometer lopen onder strikte begeleiding van een volwassene. Onderschat de afstand niet!
Sommige delen van de routes gaan over onverharde paden. Dit kan een probleem zijn voor kinderwagens en rolstoelen. Houd hier rekening mee. Op woensdag is er een 5 km route, die geschikt is voor rolstoelen.
Controleer na afloop op teken!

Kosten
Meedoen kost 4 euro per persoon. Doe je niet mee voor de medaille, omdat je maar 1 of 2 keer kan, maar wil je toch meelopen dan kost dit 2 euro per avond. We stellen het zeer op prijs dat iedereen zich aanmeldt en betaalt want een evenement organiseren kost geld.

Dus, zet de data alvast in je agenda en trek je wandelschoenen aan: oefenen maar!
Voor meer informatie kun je ook kijken op onze facebookpagina:
Avond4daagse 's-Heer Arendskerke
Wij hebben er weer zin in.

Het wandelcomité
Janny, Ineke, Dicky, Joke, Judith en Ginny.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT