collageSHAK

Met 5 manen en 2 vrouwen sterk staan we klaar om

de mensen te ontvangen, die met een kapot apparaat of kledingstuk komen kijken of het gerepareerd kan worden.
Direct om 10 uur kwam er een dame met een schemerlampje, waarvan de stekker met plakband aan elkaar zat. Ze had een nieuwe stekker bij zich en even later was het al gefixt. De lamp brandde weer.
Raymond had een onkruidbrander meegenomen, waarvan de schakelaar niet goed werkte. Het apparaat werd open gemaakt en gerepareerd.

Daarna kwamen er 2 dames met een televisie, die van het ene op de andere dag niks meer deed. Bij nader onderzoek bleek het aan het snoer te liggen, dat geen goed contact maakte met de tv. Het is tijdelijk hersteld, stekker in het stopcontact en kijk, hij doet het weer! Mevrouw gaat zelf een nieuw snoertje kopen.
Vervolgens werd er een broodbakmachine binnen gebracht, had het 4 jaar gedaan en was ermee gestopt. Na zeer veel moeite kregen de mannen het apparaat open. Maar helaas, van de aandrijfriem was niet veel meer over. Een nieuwe riem zou € 10 kosten, maar mevrouw koos ervoor om op Marktplaats een andere broodbakmachine te zoeken.
Een goede boormachine bleek niet meer goed te 'kloppen', er moet een nieuwe ring in. Meneer komt op 18 november terug met een nieuwe ring en de boor.

Er waren nog een decoder en een papierversnipperaar, die alle twee gerepareerd konden worden.
De meeste klussen zijn voor de mannen, maar er kwam nog een overhemd, waarvan de mouw losgegaan was bij de manchet en een jas met een los lusje. Even onder de naaimachine en het leed is weer geleden.
Het was weer een vruchtbare morgen, uiteindelijk kon in principe alles gerepareerd worden. Alleen de broodmachine werd weggegooid, omdat er op Marktplaats plenty te koop aangeboden worden.

Zien we jullie op 18 november om 10 uur ook? Er is dan extra aandacht voor de fietsverlichting of andere mankementen aan je vehikel. Batterijen leeg? Kom gerust langs, we hebben van de ANWB een hele toolkist gekregen voor reparaties.

tom

combi

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT