collageSHAK

De derde en tevens laatste dag van de kindervakantieweek

begon na de middag. De kinderen gingen spelen in de jungle hutten en ondertussen werden ze van een drankje voorzien. En ja, na het spelen in en om de hutten was ook de tijd gekomen om het terrein weer op te ruimen ……. Spijkers zoeken in de wei en de hutten opruimen. Daarna werd alles verstookt  onder toeziend oog van onze brandweer.

Intussen werd het springkussen en een water glijbaan in gereedheid gebracht. Van zelfsprekend werd er veel gebruik gemaakt van deze attributen. Het was warm weer dus af en toe verkoeling van de brandweer was welkom!
Een aantal vrijwilligers brachten de barbecue in gereedheid. De kinderen konden als afsluiting heerlijk van al dat lekkers smullen.

De leiding van de kindervakantieweek en de vele vrijwilligers kunnen terugzien op een zeer geslaagd evenement voor de jeugd. Complimenten voor de leiding die dit evenement zo geweldig hebben doen slagen.
Een bijzonder bedankje voor de sponsoren die er voor gezorgd hebben dat de kinderen geregeld voorzien werden van versnaperingen.

JvwDag3-01

JvwDag3-02

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT